Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Anunţul a fost făcut de preşedintele Dan Sârbu în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PSD, alături de şefa social-democraţilor cărăşeni, Luminiţa Jivan!

De ce o astfel de susţinere? „Hotărârea a fost luată la nivel central, chiar în urmă cu şase luni, când i-am susţinut şi la europarlamentare, iar nevoia de revenire a PNŢCD în politica mare este imensă. De ce mergem spre stânga? Pentru că noi nu credem într-o Europă Unită care e doar la Bruxelles, ci într-o Europă a naţiunilor. PSD este singurul partid care a intrat în conflict cu Bruxellesul pentru a apăra naţiunea română şi singurul partid care a luat măsuri adevărate pentru români“, a spus Dan Sârbu. Liderul PNŢCD consideră că aportul estimativ adus de ţărănişti, la alegerile de duminică, va fi de două procente din totalul voturilor.

Şefa PSD, Luminiţa Jivan, a mulţumit cărăşenilor prezenţi la vot în primul tur, rugându-i să se prezinte şi duminică la urne. „În ultimele zile, cred că românii au pus singuri în balanţă ce au făcut Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Iar după ultimele dezbateri, cred că tot singuri au văzut clar cine trebuie să conducă România în următorii cinci ani“, a spus Jivan.

N.C.

11 Comments

 1. Bietu Coposu, a iesit cu 40 de kile din puscarie crunta, ca 60 de ani mai tarziu o lichea precum asta din imagine sa voteze cu comunistii !

  • La cei 3 membrii senili cat mai are acest partid, nu e nicio pierdere pentru voturi.
   Acesti membrii ramasi prin PNT, libidinosi si aserviti comunistilor, fac de rusine sacrificiul si idealurile lui Coposu!
   Ar trebui desfintata umbra asta de partid.

 2. Ce cană mișto ti- ai tras Luminițo! Mare inimă mai ai… una cu creier nu ai gasit?! I ai și lu bunicu de lângă tine una, și trimite un palet de cănuțe și la Bucale…

 3. Dan SIRBU o voteaza pe P….sta Romaniei din solidaritate.
  Nici el nu stie cum se calculeaza aria cercului.

 4. Cata minte „trebie” sa-ti lipseasca ca sa crezi ca aceasta miscare iti va aduce voturi? Tot atata cata ii lipseste si la Vasilica cand se viseaza presedinta. Partidul asta nu duce lipsa de personaje ce forteaza limitele ridicolului, de aceea au ajuns in situatia actuala, dar si judetul ii merita din plin, rezoneaza cu ei.

 5. mai exista pntcd ? ar trebui sa l numeasca pnscd dar Sirbu nu stie asta.a ajuns sa conduca un partid de doi lei cu cativa membri ciudati care orice ar face nu poate influenta votul de duminica.

 6. Acest Sarbu cu „faima” lui va indeparta cativa votanti de la PSD, este foarte cunoscut printre cei care au apelat la serviciile lui de pompier ruginit.

  • Nu e deloc ruginit, pe laba cu fostii lui subalterni de la pompieri da niste tzepe la proiectele pentru avizele isu de vorbesti singur

 7. Un Drac ,dar tu poti sa te traduci cu Cornel?Iar o da-ti pe politia gramaticala iar in timpul asta coana Viorica Dracila o arde de-o presedinte al Republici Socialiste Romania!::))))))))))))))))))

Adaugă comentariu