Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVIERIN – Poliția județului informează că, vizavi de prezența unui număr mare la secțiile de votare din cele două localități cărășene, se derulează cercetări în cadrul a nouă dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în declarații, fals material în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, pentru stabilirea cu exactitate a legalității emiterii documentelor de stabilirea a domiciliului sau a reședinței pentru mai multe adrese din respectivele comune!

„Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița. Suplimentar, până la acest moment, polițiștii au efectuat verificări cu privire la legalitatea emiterii documentelor către mai multe persoane de pe raza respectivelor unități administrativ teritoriale, iar rezultatele verificărilor au fost transmise structurilor cu competențe de a dispune în consecință. Toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Caraș-Severin desfășoară activități, în sistem integrat, pentru a asigura exercitarea dreptului la vot în condiții de siguranță și pentru a verifica și sancționa cu celeritate orice semnalare de incident sau încălcare a normelor legale, cu respectarea principiilor care guvernează conduita profesională: legalitate, echidistanță, imparțialitate, disponibilitate și cu prioritatea interesului public.“, se arată într-un comunicat emis de Centrul de Comunicare Județean Caraș-Severin.

Poliția județului a transmis imagini cu situația actuală de la secția de votare 363, din Zorlențu Mare.

JCS-A.M.

 

4 Comentarii

 1. Cocoscocos Reply

  Melitia trebuia sa ii someze sa dea bannerul,mai ales ca Hurduzeu nu era candidat, iar primarul Isfan o sa spună ca usturoi n-a mâncat si gura nu- i miroase, așa a procedat si la alegerile trecute, s-a rezolvat ceva ?,de unde, a rămas primar

 2. Dan Stănescu Reply

  Veniți in control și la Gărâna/ Brebu Nou, vă rog , unde timișorenii au sufocat satul/ comuna ! Nu este admisibil așa ceva !

  • Domnule Stanescu,nu au loc in comuna dv.pesediștii de timisoreni?

  • Un alegator al carui vot e batjocorit Reply

   Hai să fim o spunem mai pe șleau, nu “timișorenii” sunt problema, ci angajații Agil și alți muritori de foame plătiți de candidatul PSD ca să își facă flotante si domicilii fictive cu cateva zile inainte de alegeri și să îl voteze. Alo DNA, e cineva treaz pe acolo ?

Adaugă comentariu