Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Astfel, duminică, 27 iunie 2021, cele 12 secții și localuri de votare constituite pe raza orașului Bocșa, vor fi asigurate cu pază de către oamenii legii!

Structurile teritoriale din cadrul M.A.I. angrenate în organizarea și desfășurarea alegerilor pentru funcția de primar al orașului Bocșa, din 27 iunie 2021, au luat toate măsurile, potrivit competenței, pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, alături de jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin și de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara desfășoară misiuni pentru asigurarea măsurilor de protecție, ordine și siguranță publică la secțiile de votare. Măsurile de pază și protecție instituite la locațiile secțiilor de votare presupun prezența efectivelor pentru a preveni apariția unor incidente de natură să perturbe procesul de votare.

Alți 12 polițiști, jandarmi și polițiști locali vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, în ziua votării. Pentru intervenția efectivă la eventuale incidente sau evenimente în legătură cu procesul electoral, vor acționa 32 de polițiști din cadrul structurii inspectoratului și Poliției Orașului Bocșa.

Pentru combaterea oricăror fapte antisociale, 41 de polițiști și jandarmi vor fi constituiți în rezerve de intervenție, pregătite să intervină în cel mai scurt timp, dacă situația o va impune.

„Sesizați orice încălcare a legislației la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat reprezentant M.A.I.!“, se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin.

JCS-N.C.