Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac va juca sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 17, acasă, cu CS Armata Aurul Brad, în etapa a IV-a a play-out-ului Seriei a VII-a! Lupacul este lider cu 33 de puncte, iar Bradul este pe poziția a treia, cu 20 de puncte!

„Întâlnim acasă Bradul, un joc important, de fapt toate meciurile au devenit importante atât timp cât încă ne aflăm pe prima poziție. Ne așteptăm să facem un meci bun, să prestăm un joc frumos și consistent. Ne dorim să marcăm goluri, ceea ce am și reușit să facem în ultimele meciuri. Avem toți jucătorii apți, mai sunt ușoare răceli, dar nu avem probleme de lot grave. Manu Jinga revine după eliminarea de la Petroșani, iar Takenori revine după o accidentare. Este posibil să-l avem pe ultimul în teren la meciul cu Brad. Am încredere că jucătorii vor rămâne la fel de conectați și sper să ne impunem. Vreau să avem în continuare aceeași atmosferă bună în cadrul lotului și drept urmare jucătorii au dat dovadă de mult altruism în timpul meciurilor. Avem un grup unit și vrem să continuăm pe această linie a succeselor până la finalul campionatului!”, a spus antrenorul Adrian Enășescu.

Într-un alt meci din cadrul acestei serii, Progresul Ezeriș va juca pe 21 aprilie, pe stadionul Gloria, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2. Pentru echipa pregătită de Mircea Manu meciul cu Pandurii 2 este aproape decisiv pentru lupta de evitare a retrogradării. În acest moment, Ezerișul are 11 puncte, iar Viitorul Pandurii 2 a acumulat 14.

JCS-Ștefan Moraru