Caraş-Severin, Romania

LUPAC – Voința Lupac a început deja antrenamentele și se va pregăti timp de zece zile în Serbia, unde va disputa și câteva meciuri amicale! Fotbaliștii antrenați de Mircea Manu vor juca în Serbia cu FK Smederevo pe 27 ianuarie, cu OFK Bdinvidin pe 29 ianuarie, cu FK Radnicki Sremska Mitrovica pe 31 ianuarie, cu FK Zvezdara pe 2 februarie și cu FK Macva Sabac pe 3 februarie!

În partea a doua a campionatului, Lupacul va încerca să obțină locul I în play-out, obiectiv pe care și-l dorește antrenorul Mircea Manu.

„Am început perioada de pregătire pe 17 ianuarie. În primă fază a fost o perioadă de reacomodare la efort, pentru partea aerobă, apoi vom încerca să acumulăm mai mult. Vom face antrenamente de forță generală și specifică, după care vom pleca în cantonament, pe 26 ianuarie, în Serbia. Va dura zece zile și vom juca cinci meciuri de pregătire. La întoarcerea în țară, vom mai disputa câteva amicale, pe 7 februarie cu Șagul, pe 10 februarie cu CSC Orlea, pe 17 februarie cu Caransebeșul, pe 21 februarie cu Lugojul și pe 25 cu Nera Bogodinț. În penultima săptămână înaintea startului campionatului vom mai juca și cu Buziaș un amical. Pot spune că avem și plecări și veniri. Paul Mereu s-a întors la CSM Reșița, Olariu Nicu a plecat la Oravița, iar Canea și Ursu au dorit să-și continue studiile pentru a urma o facultate. La sosiri aș putea spune că au venit Cristodulo, care a mai jucat la Lupac, Daniel Vădrariu și Perjaru Daniel Eduard. Mai suntem în discuții și cu alți jucători și sperăm să ne îmbunătățim lotul. Ca și obiectiv pentru acest retur ar fi să obținem același lucru ca și în campionatul trecut. Din păcate, nu mai putem ajunge în play-off, dar ne dorim să ocupăm locul I în play-out. Sperăm ca în acest an să avem o mai bună abordare a meciurilor și ne dorim să mulțumim oamenii care vin la stadion.”, a spus antrenorul Mircea Manu.

JCS-Ștefan Moraru