Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac va juca sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 17:00, acasă cu CSM Reșița, în etapa a III-a a play-off-ului Ligii a III-a, Seria a VII-a!

Formația pregătită de Dan Alexa ocupă primul loc, sunt șanse mici să mai fie ajunsă din urmă și este sigură de prezența la barajul de promovare către Liga 2. Pentru Lupac, prezența în play-off reprezintă un bonus.

„Întâlnim echipa vecină, echipa surpriză a acestui campionat, care a reușit să se califice în play-off. Va fi un meci complicat din cauza terenului, deoarece este unul mic și îngust. Lupacul are în componență jucători cu experiență, care vor fi determinați la ora partidei. Totuși, noi trebuie să ne facem jocul nostru și să păstrăm linia pe care o avem în momentul de față. Am așteptări de la jucătorii mei că vor aborda foarte serios meciul, chiar dacă avem 13 puncte față de CSM Deva. Țin foarte mult la seriozitate și sper să câștigăm. Este important să menținem echipa la un nivel bun. Mediop a făcut antrenamente, dar nu cred că va juca de la început. Este un fotbalist important pentru noi, dar nici n-aș vrea să risc foarte mult. Este jucătorul care a fost providențial pentru noi în multe meciuri și vom avea mare nevoie de el la baraj. Din păcate, Ardei are o accidentare mai gravă și recuperarea lui se va întinde pe o perioadă mai lungă”, a spus Dan Alexa, antrenorul CSM Reșița.

„Reșița este un adversar care n-a pierdut niciun joc și sperăm să facem un joc bun. Îmi doresc să ținem piept adversarului timp de 90 de minute și nu 45. În primele două etape din play-off noi am jucat bine 45 de minute, iar jocul de fotbal durează 90 de minute. Suntem o echipă nou-promovată, iar noi ne-am atins un obiectiv foarte mare, acela de-a prinde play-off-ul. Aceste meciuri trebuie luate ca un bonus de fotbaliștii mei. Cu jucători foarte tineri, noi încercăm să ținem piept acestor echipe cu fotbaliști care au trecut pe la Liga 1 și 2”, spunea antrenorul Boșco Vișatovici după partida de la Târgu Jiu din etapa trecută.

JCS-Ștefan Moraru