Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Formația pregătită de Boșco Vișatovici a pierdut sâmbătă, 5 februarie, la limită, scor 0-1, amicalul din Valea Domanului cu CS Phoenix Buziaș, echipă cu pretenții de promovare în Liga 3!

Unicul gol al formației de pe locul 2 din campionatul județului Timiș, la care joacă primarul de la Măureni, Brian Filimon, sau mai de curând foștii jucători ai Ezerișului, frații Musteța, a fost marcat de Marta. Pe parcursul jocului au evoluat toți fotbaliștii din lotul cărășenilor.

„În mare parte sunt mulțumit de prestația jucătorilor. S-a văzut clar oboseala băieților acumulată după cantonamentul de la Secu. Fotbaliștii au avut opt sau nouă ore de odihnă după acest stagiu de pregătire, n-am avut prospețime, dar vom încerca de la antrenament la antrenament să fim cât mai buni. Nu m-a interesat rezultatul amicalului, cât m-a interesat calitatea jocului prestat de noi. Ne dorim să vedem o creștere de formă a jucătorilor de la joc la joc. Urmează să facem câte două antrenamente pe zi la baza proprie, miercuri vom juca turul cu CSM Lugoj, un alt amical. De asemenea, returul cu Lugoj va fi sâmbătă, la noi acasă, în cazul în care terenul ne va permite acest lucru, iar dacă nu, vom încerca să jucăm acest meci de pregătire pe terenul sintetic din Valea Domanului”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici. JCS-Ștefan Moraru