Voința Lupac, două amicale într-o singură zi - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac a disputat miercuri, 10 august, două jocuri de pregătire, pe care le-a și câștigat de altfel!

Echipa pregătită de Lucian Dobre s-a impus în dimineața zilei de miercuri cu scorul de 11-0 cu Politehnica Timișoara U19, iar în jocul de după-amiază a câștigat cu scorul de 7-2 amicalul cu CSO Anina, echipă antrenată de Nelu Badea.

„Am jucat două amicale împotriva celor de la Poli Timișoara U19 și cu CSO Anina. Le mulțumesc pe această cale că au acceptat să joace cu noi atât antrenorului Brândescu de la Poli, cât și lui Nelu Badea de la Anina. M-a mulțumit faptul că am putut acorda tuturor jucătorilor din lot 90 de minute. Am intrat într-o linie dreaptă față de meciul din Cupa României, cu Progresul Ezeriș. Partida va avea loc pe 17 august, pe stadionul Gloria. Am vrut în aceste două meciuri de pregătire să fac o evaluare a tuturor jucătorilor pe care i-am adus și sunt mulțumit în pare parte de atitudinea lor și de jocul prestat. Mai avem mult de muncă pentru a ajunge acolo unde ne dorim cu toții. Am adus mai mulți jucători noi, pe toate posturile. După partida din Cupă, vom mai avea timp aproximativ zece zile până va începe campionatul pentru câteva antrenamente mai speciale. Din data de 27 august, atunci când va începe Liga 3, vom intra într-o perioadă de antrenamente specifice perioadei competiționale. Sperăm că vom presta un joc bun, care să ne aducă victoria în fiecare meci”, a declarat Lucian Dobre, antrenorul Voinței Lupac.

JCS-Ștefan Moraru