Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de sâmbătă, 20 noiembrie, cu CS Armata Aurul Brad, „lanterna roșie” a Seriei a VII-a! 

Manu Jinga a deschis scorul pentru „croați” în minutul 33, elevii lui Boșco Vișatovici ratând apoi foarte multe ocazii, spre disperarea acestuia. Și cum ocaziile se răzbună, Aurul Brad a egalat în minutul 62 prin Leahă, 1-1, scor care avea să se păstreze până la final.

„De când antrenez n-am întâlnit un așa joc. Niciodată echipa mea n-a ratat atât de multe ocazii într-un singur meci. Este inadmisibil așa ceva. Nu vreau să exagerez, dar am ratat și cu poarta goală, doi contra unu, trei contra unu, patru contra unu. Nu pot să cred așa ceva. Adversarii noștri au avut o singură ocazie, una din fază fixă și am primit gol. Până la urmă acesta este fotbalul, mergem înainte. Trebuia să vină și un semi-duș rece. Nu puteam să câștigăm încontinuu, dar este dureros, căci puteam lua cele trei puncte. Cu prea mare nonșalanță am ratat. Pot spune că am ratat șanse exagerat de monumentale. Urmează jocul cu Șimianul de acasă și sperăm să fim mai inspirați în fața porții”, a spus antrenorul Boșco Vișatovici, exasperat de ratările elevilor săi.

Voința Lupac: Căpățâna, Cega, Circa, Banac, Marcu, Lucica – Săndescu, Danci, Vădrariu, Jinga și Avramovici.

După această etapă, Lupacul a egalat la puncte CSM Deva, ambele au câte 25 de puncte, însă cărășenii au golaveraj mai bun. Până la sfârșitul anului, elevii lui Boșco vor mai disputa două partide, cu Viitorul Șimian și cu Jiul Petroșani. Primul joc, pe 27 noiembrie, acasă, cu Viitorul Șimian.

JCS-Ștefan Moraru