Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac a pierdut vineri, 22 aprilie, scor 1-2, jocul de acasă cu CSM Deva, din etapa a IV-a a play-off-ului Ligii 3, Seria a VII-a!

Elevii lui Boșco Vișatovici n-au reușit nici de această dată să acumuleze primele puncte din play-off, iar moralul echipei este cam afectat în urma acestui joc. Deși a condus la pauză cu scorul de 1-0, Voința a fost egalată după un șut de la 40 de metri și a pierdut jocul la ultima fază a meciului, gol ugandezul Kayondo, după două mari ratări în prelungiri ale Lupacului.

„A fost un joc pe care l-am avut la mâna noastră timp de 90 de minute. Am condus cu scorul de 1-0 la pauză și cred că echipa din Deva n-a arătat absolut nimic la acest meci. Am luat gol de la o distanță de 40 de metri, avem ocazii monumentale, ratăm inadmisibil și luăm bătaie pe final, la ultima fază. Nu pot să cred! Din păcate, acesta este fotbalul. Trebuie să ne revenim pentru că avem un moral scăzut. În loc să luăm un punct sau chiar toate trei pe final, am și pierdut. Urmează meciul de acasă cu cei de la Pandurii și sper ca la acel meci să ne descătușăm și să luăm cele trei puncte. Situația este un pic cam dificilă, nu avem ce să facem, dar trebuie să ne revenim”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

Urmează pentru „croați” jocul din 30 aprilie, de acasă, cu Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

JCS-Ștefan Moraru