Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – La doar câteva zile după ce a câștigat Cupa României Caraș-Severin, Voința Lupac a reușit să câștige și campionatul Ligii a IV-a. 

Elevii lui Boșco Vișatovici au învins în ultima etapă Croația Clocotici cu 4-1 și au câștigat campionatul cu un punct avans față de Viitorul Caransebeș, care a câștigat și ea meciul de la Buchin, scor 4-3. Golurile echipei din Lupac au fost înscrise de Sorin Străin, Andrei Modâlcă și Alexandru Avramovici, ultimul cu două reușite. Golul de onoare al Croației Clocotici a fost înscris de Răzvan Costachi. Valoarea și-a spus cuvântul, iar echipa mai bună a reușit să câștige pentru al doilea an consecutiv campionatul Ligii a IV-a. La finele partidei Croația Clocotici – Voința Lupac, campionii au primit din partea conducerii Asociației Județene de Fotbal tricourile, medaliile și cupa. Trofeul a fost înmânat de președintele AJF Viorel Lolea, care i-a felicitat pe campioni și le-a urat mult succes la barajul de promovare contra campioanei din Timiș, Fortuna Becicherecu Mic.

A fost un sezon foarte greu. Am avut un loc restrâns de jucători, iar pentru această ultimă etapă am vorbit cu conducerea să ne mai aducă un jucător experimentat, așa cum este Răzvan Mezin. Am muncit foarte mult pentru acest campionat, numai noi știm cum ne-am chinuit și se pare că echipa care a meritat a câștigat campionatul. Ne așteaptă o dublă grea, noi vom încerca să facem o figură frumoasă și sperăm ca la finalul meciului al doilea, noi să fim echipa care va promova în Liga a III-a”, a spus Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

În ediția de campionat 2018/2019 avem o merituasă campioană județeană la Liga a IV-a, este vorba despre Voința Lupac și pe această cale vreau să felicit echipa antrenată de Boșco Vișatovici. Le doresc multă baftă la barajul de promovare. Jocul tur va fi în data de 15 iunie, la Lupac, iar returul se va disputa o săptămână mai tarziu, pe terenul echipei timișene. Sperăm ca cei de la Lupac să facă o figură frumoasă și sper că ne va reprezenta cu cinste județul. Va întâlni o echipă foarte bună și experimentată, este vorba de Fortuna Becicherecu Mic. Îmi pare sincer rău de echipa din Caransebeș, le dorim baftă în campionatul următor și cu o mai bună organizare, cred că fotbalul din Caraș-Severin o să aibă cât de curând și o echipă la nivelul Ligii a III-a. Lupacul a avut un parcurs în acest campionat aproape fără greșeală, practic s-a luptat doar cu Caransebeșul pentru primul loc. Consider că a fost un campionat fair-play și cred că AJF-ul s-a ridicat și în acest sezon la pretențiile campionatului”, a declarat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.