Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Este isprava unui tânăr mehedințean de 19 ani care, nu doar că dăduse-n patima vitezei, dar rămăsese deja fără permis…

Faptul că nu mai avea dreptul de a conduce nu l-a oprit pe adolescent să urce la volan și să sară calul la apăsatul accelerației, la noi, în Caraș-Severin, fix pe „Drumul Morții“, DN 6. Polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au prins, în prima zi a lunii septembrie, în jurul orei 15.40, în apropiere de Buchin.

Oamenii legii au tras pe dreapta „un autoturism înregistrat de aparatul radar rulând cu viteza de 99 km/h, pe un sector de drum cu viteza maximă admisă de 70 de km/h pe oră. Din verificările efectuate s-a stabilit că tânărul aflat la volan, în vârstă de 19 ani, din județul Mehedinți, avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, valabilitatea dovezii înlocuitoare a permisului de conducere fiind până la data de 31.08.2024. Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, totodată tânărul fiind sancționat contravențional pentru depășirea limitei de viteză.“, transmite Poliția județului.

JCS-A.M.