Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ca la fiecare început de an, deschiderea porţilor Serviciului de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Reşiţa a atras de la sine îmbulzeală, cozi şi multe nemulţumiri din partea celor care şi-au amintit, chiar din primele zile ale anului, de datoriile civice.

Nu puţini au fost cei care au călcat pragul serviciului vineri, 6 ianuarie, prima zi de lucru cu publicul din 2012, fapt ce i-a determinat pe reprezentanţii municipalităţii să prelungească, inclusiv din acea zi, programul cu cetăţenii, până la ora 16.00.

Trebuie precizat faptul că reşiţenii care îşi achită toate dările locale în primele două luni ale acestui an, scapă şi de penalităţile şi majorările de întârziere pentru eventualele datorii din urmă, putând beneficia şi de o bonificaţie aplicată impozitului de anul acesta.

1 Comment

  1. iulicăfărăfrică Reply

     inghesuiti-va fratilor sa le dati banii!ca ei nu mai pot de grija noastra si ne fac cadouri peste cadouri:apa mai scumpa,parcari mai scumpe….multumim dl primar si d-lor consilieri ptr neostenita grija sa ne majoreze totul!

Adaugă comentariu