Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – De Zilele Reşiţei, Lions Club Reşiţa Montană a reluat campania caritabilă în sprijinul copiilor proveniţi din familii defavorizate. Sâmbătă, 1 iulie, şi duminică, 2 iulie, membrii clubului sunt prezenţi în Parcul Tricolorului din Reşiţa cu un stand la care vor servi gulaş vânătoresc şi diferite produse alimentare. Încasările vor fi donate copiilor aflaţi în grija Fundaţiei Humanitas Pro Deo.

Sâmbătă, 1 iulie, de la ora 18.00, în Parcul Tricolorului, au fost prezenţi, printre alţii, la standul Clubului, pentru a fi de serviciu la cazanul cu gulaş, prefectul judeţului Caraş-Severin, Florenţa Albu, consilierul local Silvia Chivari, prorectorul Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, Cristian Chioncel sau comisar-şef de poliţie Dan Bortiş.

Duminică, 2 iulie, tot de la ora 18.00, vor fi de serviciu la cazan, primarul Reşiţei, Ioan Popa, viceprimarul Adrian Dacica și dr. Felicia Quint, preşedinta Lions Onix Reşiţa.

Lions Club Reşiţa Montană a lansat și un apel către alte personalităţi din Reşiţa şi din Caraş-Severin să vină să servească la cazanul cu gulaş, sub deviza: „Serveşte cu suflet, dăruieşte din inimă!”