Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Șeful Asociației Județene de Fotbal Caraș-Sverin se referă la incidentele de la partida dintre Minerul Dognecea-CSO Anina, când mai mulți jucători oaspeți, unii dintre ei minori, au fost bătuți de gazde!

Etapa a XX-a din Liga a IV-a și a V-a din fotbalul județean a avut parte de meciuri spectaculoase, cu multe goluri, dar și de o partidă cu incidente violente! Președintele AJF, Viorel Lolea, a precizat că forul pe care-l conduce va lua cele mai drastice sancțiuni, tocmai pentru ca astfel de gesturi să nu se mai repete pe un teren de fotbal.

„Weekend-ul trecut am avut trei zile de fotbal bun în campionatul Ligii a IV-a și al Ligii a V-a, dar și în cel de copii și juniori. Ne pregătim la U17 de turneul semifinal. La Liga a V-a am avut un derby local, un meci foarte bun desfășurat între echipele Lăpușnicu Mare și Dalboșeț. Chiar dacă scorul a fost alb, 0-0, a fost un meci viu disputat și vreau să felicit cele două echipe pentru jocul prestat și pentru spiritul de fair-play care a dominat. În Liga a IV-a am avut un joc spectaculos între Glimboca și Magica Caransebeș. La pauză scorul era 0-0, iar în final s-a impus echipa din Caransebeș cu 3-0. Din păcate, după mult timp avem și un gest reprobabil. La jocul dintre Dognecea și Anina, după terminarea meciului, au avut loc niște gesturi reprobabile, dar noi, ca de fiecare dată, tăiem răul din fașă și promitem că o să luăm măsuri foarte drastice, ca să nu se mai repete așa ceva pe terenurile de fotbal din Caraș-Severin.”, a spus Viorel Lolea, președintele AJF-CS.

Rezultatele etapei a XX-a din Liga IV au fost: Oțelu Roșu – CS Oravița 3-4, Bistra Glimboca – Magica Caransebeș 0-3, Minerul Dognecea – CSO Anina 5-3, Moldova Nouă – Slatina Timiș 3-0, Viitorul Armeniș – Nera Bogodinț 5-1 și Nera Bozovici – Mundo Reșița 7-0. Meciul dintre Șoșdea și Narcisa Zervești nu s-a disputat.

În etapa a XX-a, din Liga a V-a, Voința Răcășdia s-a impus cu 6-1 împotriva AS Steaua Prigor, Viitorul Cărbunari – Șoimii Gherteniș scor final 9-2, Lăpușnicu Mare – ACS Dalboșeț 0-0, Negrea Reșița – Ciclova Română 8-2, Mehadia – Voința Vrani 1-1, Recolta Rafnic – Croația Clocotici 1-4 și Viitorul Vărădia – Starigrad Karașevo 0-3. 

JCS-Ștefan Moraru