Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Spune Ioan Popa, primarul Reşiţei, drept răspuns pentru scepticii care nu cred în mall-ul şi aqualand-ul din Mociur.

Subiectul dezvoltării zonei Mociur, unul dintre polurile sărăciei de pe malurile Bârzavei, a atras multe chicoteli, poate chiar hohote de râs, iar unii arătau dispreţuitor spre Reşiţa ca spre o urbe care niciodată nu va avea un mall, darmite un aqualand. Ei, bine, încă o discuţie pe tema realităţii sau zvonisticii celor două obiective a avut loc, iar primarul Ioan Popa ne-a lămurit: cei de la CEETRUS vin la Reşiţa, nu mai e cale de întoarcere.

„Da, chiar se fac (mall şi aqualand)! După doi ani de muncă am reuşit să aducem Immochan-ul la Reşiţa şi vom face un mall aşa cum a făcut Coresi la Braşov. Chiar acum vreo două luni au cumpărat 20 de hectare de teren în Mociur, deci nu mai scăpăm de ei, vin! Nu e ceea ce mi-am dorit eu personal, mall-urile sunt noile temple unde se duc să se roage tinerii sâmbăta, duminica, în loc să meargă la biserică, dar trebuie să le ai, că dacă nu le ai, te părăsesc ei. Facem un mall şi un aqualand“, a precizat edilul.

De fapt, în pregătirea zonei, municipalitatea a primit, prin donaţie, terenul necesar pentru crearea unui drum de legătură între Govândari, pe sub pasajul de la Intim, şi Mociur, care să facă zona mall-aqualand mai accesibilă.

2 Comments

  1. Negrii din Mociur vor avea magazinele de unde se vor „aproviziona” (gratis) mai aproape de casa!
    Este super OK sa le facem si lor facilitati.
    Cine isi vor lasa fetele la Mall cand la iesire ii vor astepta negrii cersetori sau nu numai.

  2. La Nera Shopping Center se va intampla ca si la Oradea Shopping iar Primaria va castiga mai putini bani, odata ce SRLurile vor migra in noile constructii. Sper ca urmatoarea panglica sa o taie tizul meu la o fabrica FORD la Resita.

Adaugă comentariu