Caraş-Severin, Romania

MĂURENI  – E isprava unui bărbat care a distrus în miez de noapte autospeciala Postului de Poliție Măureni pentru că nu suportă Poliția! Imaginile au fost date publicității de cei de la Sindicatul Europol Caraș-Severin!

Potrivit Sindicatului Europol Caraș-Severin, imaginile cu ce a rămas din mașină arată un stat „eșuat” și o Poliție Română îngenuncheate de factorul politic.

„În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecție juridică a polițistului și autoritate a poliției au fost terfelite și distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeți în aceste imagini. Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație), a luat un ciocan și a <<fezandat>> o autospecială de poliție Duster aparținând Postului de Poliție Măureni. Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor. Bărbatul în cauză a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: <<Nu suport Poliția!>>, dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte.”, au transmis cei de la Sindicatul Europol Caraș-Severin.
Potrivit Poliției județului, incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1.20, când polițiștii bocșeni „au fost sesizați despre faptul că un bărbat distruge cu un ciocan o autospecială de poliție parcată în fața Postului de Poliție Măureni. Polițiștii deplasați de urgență la fața locului l-au identificat pe cel în cauză, un bărbat de 23 de ani, din Măureni. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj!“, a completat IPJ CS.
JCS-R.M.