Caraş-Severin, Romania

ORAVIŢA – De luni de zile, în Consiliul Local Oraviţa există un blocaj al proiectelor importante pentru comunitate din cauza faptului că unii dintre aleşii locali, mai exact cei ai PMP, PSD şi Pro România nu le votează!

O delegație alcătuită din 65 de persoane, consilieri locali, funcționari publici din primărie și elevi, în frunte cu primarul orașului Leova din Republica Moldova, s-a deplasat 1000 de km pentru a semna acordul de înfrățire cu orașul Oravița.

„La ședința de azi a Consiliului Local Oravița, având pe ordinea de zi semnarea acestui acord de înfrățire, consilierii PMP, PSD și jumătate din consilierii de la PRO ROMÂNIA nu au participat la ședință, pentru a nu se vota această hotărâre.
Oaspeții noștri au venit cu deschidere și bucurie spre noi, iar unii din consilierii din Oravița au demonstrat încă o dată că problemele locale, ambițiile și orgoliile politice continuă să împiedice realizarea unor lucruri frumoase și crearea de noi oportunități pentru orașul nostru. Dacă la nivel local nu ne putem înfrăți pentru binele nostru, nu o vom putea face niciodată la nivel național!“, ne-a spus primarul oraşului, Dumitru Ursu.

JCS-L.A.