Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Patrupedul a fost salvat de pompieri și de cei de la noul adăpost de câini, la solicitarea polițiștilor locali, din beciul fostului internat de la “Traian Doda”, de pe strada Episcop Nicolae Popea!

După cum a precizat Cristi Brecica, ciobănescul de Asia Centrală a fost sedat pentru a nu-i pune în pericol pe cei care au venit să-l scoată din beciul unde, cel mai probabil, a căzut. Scâncetele câinelui au fost auzite de muncitorii care lucrează la reabilitarea internatului.

„La solicitarea Poliției Locale, ne-am deplasat la fața locului, la fostul internat MF, unde în urma constatării, am solicitat sprijin prin 112 la Pompierii Militari, pentru extragerea unui câine din rasa Asia Centrală dintr-un beci al internatului. După ce l-am sedat, am reușit să pătrundem la el, cu o scară de la pompieri, l-am asigurat cu un furtun de pompieri, apoi aceștia l-au extras. Super prompt răspunsul și ajutorul lor!”, a precizat șeful de la noul adăpost de animale al Caransebeșului.

Potrivit lui Cristi Brecica, animalul de câteva zeci de kilograme era slăbit, a fost verificat cu scanerul, nu este cipat și va rămâne în adăpost până când va fi revendicat de proprietar, în cazul în care are.

JCS-R.M.