VIDEO! Cannabis reșițean pentru tinerii din Vestul țării! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Doi tineri furnizau droguri de risc pe care le cultivau pe diverse terenuri din Caraș-Severin, mai exact pe dealuri din apropiere de Reșița! Filați mai multe zile, cei doi au picat în cele din urmă în plasa oamenilor legii!

Flagrantul a fost organizat ieri, 5 octombrie, când polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Caraș-Severin, i-au surprins pe cei doi bărbați, de 25 și 26 de ani, din Caraș-Severin și Timiș, în momentul transportării unor droguri de risc, recoltate dintr-o cultură outdoor.

„Din cercetări a reieșit că cei doi bărbați și-ar fi procurat diferite instrumente de pe internet și ar fi cultivat, pentru consum propriu și pentru distribuție, pe diferite terenuri neamenajate din Caraș-Severin, o cultură outdoor de droguri de risc (cannabis), dotată cu sisteme de alimentare cu apă și dispozitive de prelucrare și uscare rapidă a drogurilor, folosind inclusiv fertilizatori destinați dezvoltării rapide a plantelor. După recoltare și prelucrare, drogurile ar fi fost distribuite, direct sau prin intermediari, în rândul unor tineri din Timișoara și Caraș-Severin, în schimbul unor sume de bani”, spun polițiștii, care au descoperit și ridicat o cultură outdoor, formată din 50 de plante de cannabis, ajunse la maturitate, în greutate de peste 160 de kilograme.

Cei doi traficanți de droguri au fost reținuți pentru 24 de ore și urmau să fie prezentați Tribunalului Caraș-Severin, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiuni cultivarea de droguri de risc în vederea consumului și trafic de droguri de risc. Acțiunea a beneficiat de suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, la reținerea celor doi participând polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

JCS-L.A.

4 Comentarii

  1. Intr-o tara cu ochii deschisi, civilizata, acesti tineri infractori din Romania, erau vazuti ca antreprenori, producatori, aveau un contract cu vreo fabrica de medicamente.
    La noi, ca te prinde cu 160 kg sau 160 g, tot aia ti se intampla. Iti strica viitorul, in timp ce interlopii protejati de politicieni si de cativa din MAI, isi fac mendrele impreuna cu ei prin proxenetism, droguri serioase, tigari, smecherii cu terenuri, furt de paduri si de lemn din paduri si in general, fura tara asta de 31 ani deja si nu patesc nimic.

    • Bine punctat! N-am auzit de nimeni sa fie dependent de iarba, sau sa fie violent, sa-si omoare semenii, etc., fumand iarba! Bine ca e legal alcoolul, altfel s-ar desfiinta stirile de la ora cinci!

      • Lasa tu alcoolul, ca la noi e legal furtul. Prinzi hotii de lemne in padure, ii filmezi, ei te bat de te usuca, ii dai pe mana politiei si afli apoi ca sunt cercetati in stare de libertate ca nu reprezinta pericol public.

Adaugă comentariu