Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Universitatea Reșița – CSM Slatina 36-28, în ultima etapă din turul Diviziei A.

Echipa feminină de handbal Universitatea Reșița a încheiat cu o victorie turul Diviziei A, Seria B, și la jumătatea întrecerii ocupă un binemeritat loc 5 în clasament, cu 15 puncte. În ultima etapă a turului, reșițencele au învins pe teren propriu pe CSM Slatina cu 36-28 (22-14), cele două echipe aflându-se la egalitate de puncte înaintea întâlnirii directe. „E cea mai clară victorie obținută în această ediție de campionat, a spus antrenorul Cristian Busuioc. Ne aflăm pe poziția a cincea în clasament, avem un bilanț pozitiv de cinci victorii și patru înfrângeri. E cel mai bun tur de campionat al nostru în Divizia A. De asemenea, am terminat și turul Campionatului Național al Junioarelor I, acolo unde suntem lideri detașați în clasament, cu opțiune de calificare în turneul semifinal.“

Universitatea Reșița în meciul cu CSM Slatina: Delia Roman, Ioana Stoiculescu, Andra Ioța, Alexandra Popescu – Adriana Voina (8 goluri), Beatrice Kovari (6), Alina Cristea (6), Alexandra Dinu (6), Claudia Stanciuc (4), Alexandra Mihai (3), Claudia Baldovin (1), Gianina Iung (1), Lorena Mocodean (1), Iasmina Roșian, Andrada Stamin, Lavinia Grozuța.

Returul Diviziei A de handbal feminin, Seria B va începe pe 25 ianuarie 2015, echipa reșițeană urmând să joace acasă cu CSS 2 Baia Mare.