Caraş-Severin, Romania

SOCENI – Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață pe DN 58, la Soceni, în zona mănăstirii. Două autoturisme s-au izbit frontal, una dintre victime, în stare de inconștiență rămânând încarcerată!

La fața locului au intervenit de urgență salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Reșița, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și una a serviciului județean.

Potrivit celor de la DRDP Timișoara, până la ora 13 se circulă doar pe o bandă!

Poliției Caraș-Severin informează că primele cercetări au stabilit faptul că un bărbat de 65 de ani care conducea un autoturism dinspre Brebu spre Soceni, la Kilometrul 28, ar fi intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de alt autoturism condus de un bărbat de aceeași vârstă. Primul conducător de autoturism a fost preluat de către echipajul Serviciului Județean de Ambulanță și transportat la spital, ulterior fiind declarat decesul acestuia. Etilotestul a indicat rezultatul zero în cazul celuilalt conducător auto. Iar polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

JCS-A.M.