Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Georgiana Copăceanu (19 ani), antrenată la CSȘ Caransebeș de antrenorul Dumitru Toc, a primit astăzi diploma de cetățean de onoare al municipiului din partea primarului Felix Borcean!

O recunoștință a performanțelor sportivei caransebeșene din ultimii ani, care au culminat cu titlul de vicecampioană mondială la lupte pe plajă, obținut anul trecut.

„O tânără care a făcut cunoscut numele Caransebeșului de multă vreme, o sportivă cu performanțe care ne-au făcut, și sunt sigur că ne vor mai face, mândri, o sportivă polivalentă, la judo și la lupte. O fată pe cât de frumoasă, pe atât de modestă și cuminte. Succes în sportul de performanță, felicitări și pentru dl antrenor Toc, pentru că pregătește asemenea copii. Nu mulți din această sală o cunosc pe Georgiana, probabil că e o rușine pentru noi, copiii aceștia și-au sacrificat copilăria, iar performanțele Georgianei au adus mai multă onoare municipiului nostru decât alții care sunt cetățeni de onoare”, a spus primarul Felix Borcean.

Distincția a onorat-o pe tânăra de 19 ani, care la început a făcut performanță la judo, acolo unde a ieșit campioană națională, după care a trecut la lupte, sub îndrumarea profesorului Dumitru Toc, un nume greu al luptelor din județ și din țară. „Este o onoare pentru mine această distincție, mă bucur că vă pot face mândri și sper să o fac în continuare. Îi mulțumesc antrenorului meu pentru toată susținerea din acești ani, familiei care m-a susținut necondiționat și tuturor oamenilor din jurul meu care m-au motivat să continui să fac ceea ce-mi place. E onoare să fiu astăzi aici, sper să nu fie ultima dată și să ne întâlnim pentru rezultate și mai frumoase. Mă bucur că pot să reprezint Caransebeșul la un nivel așa înalt”, a spus și Georgiana, care se alătură astfel altor sportivi deveniți cetățeni de onoare în ultimii ani precum Patricia Țig, Liliana Dragomir sau Alex Matei.

Profesorul Toc i-a înmânat primarului Borcean o diplomă de excelență din partea Federației Române de Lupte „pentru că aveți grijă de luptători și de sportivi”, iar edilul l-a asigurat că „prin înființarea clubului municipal dăm un suflu nou fenomenului sportiv din Caransebeș”.

JCS-R.M.