Vela: Un zvon rostogolit, un fake news! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Așa a catalogat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, o candidatură a sa la Primăria Capitalei, informație vehiculată în presa centrală în ultimele zile!

Invitat la Realitatea TV, ministrul de Interne a spus că în ultima vreme se întâmplă tot felul de lucruri ciudate în zona de știri, cu zvonuri lansate de cineva și luate de bune de altcineva, care ajung știri naționale. Vela a precizat că nu s-a pus nici un moment problema ca el să fie candidatul PNL pentru București, o astfel de ipoteză nefiind discutată cu absolut nimeni.

„Așa am ajuns în această situație de a se vehicula că eu aș putea fi candidatul PNL la Primăria Capitalei. Vreau să precizez că nu am discutat niciodată acest subiect cu nimeni. PNL s-a pronunțat cu privire la candidatul pentru Primăria Capitalei, așadar pot spune că este o presupunere, o bănuială sau pot să spun direct un zvon care nu este adevărat, care nu confirmă o realitate cotidiană, o realitate administrativă sau politică. Nu am discutat cu nimeni această posibilitate și, ca să fiu și mai direct, nu sunt nici măcar teoretic în ipostaza de candidat, nu sunt membru al PNL București, sunt senator de Caraș-Severin”, a tranșat liderul PNL Caraș-Severin problema candidaturii la Primăria București.

Zilele trecute, o altă informație lansată de presa centrală îl dădea pe șeful de la Interne drept unul din cei trei miniștri care vor fi remaniați din Guvern, informație despre care premierul Orban a spus că este o „minciună gogonată”!

JCS-N.C.