Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Senatorul liberal cărășean a explicat că PNL va susține mereu majorarea pensiilor în condiții sustenabile, evocând faptul că, în ultimii 3 ani, această categorie de venituri a crescut cu 40%!

Discuțiile din ultima vreme, la nivelul coaliției de guvernare, apărute și în spațiul public, l-au făcut pe șeful liberalilor cărășeni să ia atitudine și să susțină creșterea veniturilor pensionarilor. Partidul Național Liberal este cel care a susținut întotdeauna creșterea pensiilor în condiții sustenabile. Legea, care a fost aprobată în ședința de guvern, are la bază patru principii agreate în coaliție: contributivitate, stabilitate, solidaritate și egalitate.

Marcel Vela s-a declarat în favoarea unor majorări oneste, lucru pe care consideră că PNL l-a demonstrat cel puțin din 2020 până astăzi, când Guvernul liberal a majorat pensiile cu aproximativ 40 de procente. Însă de fiecare dată acest lucru a fost posibil pe baza unor calcule solide, bine fundamentate, pentru ca majorările să fie unele sustenabile pentru disponibilitățile bugetare. De altfel, grija pentru părinții și bunicii noștri este un angajament pe care liberalii promit să-l onoreze cu orice ocazie, pentru a construi o Românie în care fiecare cetățean să simtă respectul și recunoștința pe care societatea i le datorează pentru anii de muncă.

JCS-T.K.