Vela le-a mulţumit celor care au râs acum 4 ani! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Trădat acum mai bine de patru ani, deși era favorit pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean, actualul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, nu a uitat momentul când pesediștii lui Mocioalcă și pemepiștii lui Popovici jubilau după alegerea lui Silviu Hurduzeu ca șef al CJ și luau PNL la mișto!

Vela le-a mulțumit celor care au trădat, dar și celor de la PSD, considerând că fără acele gesturi politice de atunci, n-ar mai fi fost astăzi în situația de a ajuta județul Caraș-Severin de la cel mai înalt nivel.

„Nu pot să nu-mi aduc aminte de ce s-a întâmplat acum patru ani în această sală, când unii colegi de la alte partide jubilau și se distrau, vizavi de alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, când celebrul Lala număra voturile, când celebrul Bona arăta votul și când alții se distrau și făceau glume pe seama Partidului Național Liberal. Vreau să vă spun un lucru ca om simplu: vă mulțumesc pentru ce ați făcut acum patru ani. Dacă nu făceați acest lucru, eu nu eram acum aici ministru al Afacerilor Interne, să ajut județul Caraș-Severin și pe Romeo Dunca din această postură din care putem schimba în bine lumea. Vă asigur că nu am niciun resentiment față de nici un coleg din Consiliul Judeţean indiferent de culoarea politică, dimpotrivă orice necaz, orice întâmplare, fac parte din experiența vieții. Dumnezeu le-a rânduit și iată că în 2020 Caraș-Severin intră pe mâini bune”, a spus Vela, intrat online de la Bucureșți la depunerea jurământului de către președintele Romeo Dunca și noii consilieri județeni.

JCS-Nina Curiţa