Caraş-Severin, Romania


CARAŞ-SEVERIN – Trădat acum mai bine de patru ani, deși era favorit pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean, actualul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, nu a uitat momentul când pesediștii lui Mocioalcă și pemepiștii lui Popovici jubilau după alegerea lui Silviu Hurduzeu ca șef al CJ și luau PNL la mișto!

Vela le-a mulțumit celor care au trădat, dar și celor de la PSD, considerând că fără acele gesturi politice de atunci, n-ar mai fi fost astăzi în situația de a ajuta județul Caraș-Severin de la cel mai înalt nivel.

„Nu pot să nu-mi aduc aminte de ce s-a întâmplat acum patru ani în această sală, când unii colegi de la alte partide jubilau și se distrau, vizavi de alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, când celebrul Lala număra voturile, când celebrul Bona arăta votul și când alții se distrau și făceau glume pe seama Partidului Național Liberal. Vreau să vă spun un lucru ca om simplu: vă mulțumesc pentru ce ați făcut acum patru ani. Dacă nu făceați acest lucru, eu nu eram acum aici ministru al Afacerilor Interne, să ajut județul Caraș-Severin și pe Romeo Dunca din această postură din care putem schimba în bine lumea. Vă asigur că nu am niciun resentiment față de nici un coleg din Consiliul Judeţean indiferent de culoarea politică, dimpotrivă orice necaz, orice întâmplare, fac parte din experiența vieții. Dumnezeu le-a rânduit și iată că în 2020 Caraș-Severin intră pe mâini bune”, a spus Vela, intrat online de la Bucureșți la depunerea jurământului de către președintele Romeo Dunca și noii consilieri județeni.

JCS-Nina Curiţa

8 Comments

 1. Lasa nea Vela judetul ca tu esti raspunzator de altceva si inca la nivel national!
  Fa curatenie in MAI! Ancheta 10 august! Vinovatii unde sunt?
  De sunt anchetati doar cei 3 din jegdragnearie romana? De ce nu e si dragnea cu carmen dan, cu prefectul de Bucuredti de la acea vreme?
  Ce e atat de greu? De ce nu aveau numere jandarmii pe caschete si pe acel scut camelback?
  De ce se face mereu abuz de putere? De ce s–au trimis angajati MAI in civil in grupuri ca sa inceapa scandalul?
  Intr-un autovehicul tip „balena” a jegdragneariei Bucuresti, mi s-a spus de catre seful de brigada care era la acel meci de fotbal, ca ei vin la meciuri ca sa ne starneasca pe noi, suporterii sa facem scandal ca sa aiba ce sa bata. Si ca noi dupa atatia ani de stadion, inca nu stim asta. Si radeau toti jegdragnii aia, cat de jmecheri erau ei asa multi in balena aia.
  Abia au asteptat sa primeasca ordin in 10 august sa bata la nimereala pe cine au apucat si sa traga cu fel de fel de proiectile in oameni.
  Alooo Vela, cand scapam de mentalitatea asta? Cand scapam de babuinii astia din jegdarmerie care fac institutia de rahat?
  A fost in 2018, nu in 1918. Cum e posibil? Nu e mare diferenta dintre Bucuresti atunci si ceea ce e acum in Belarus.

   • Stiu, ma considerati naiv tinand cont de tara in care ne aflam. Daca insa tinem cont de faptul ca suntem membru UE, nu mi se pare naivitate sa cer pedepsirea celor care m-au ranit atunci, fara motiv.

    • Doar o simpla intrebare de simpatizant PSD-ist . Ce cautai matale atunci , in 10 august la aceea intamplare nefericita din centrul mandrei noastre capitale? Sa il injuri pe Dragnea si Carmen Dan ? Nu te asteptai la o „”mangaiere”” bastonata din partea organelor ? Erai in cautare de senzatii tari, si la propriu si la figurat? Ai primit….nu zic ce-ai meritat, nici vorba, dar ai primit ce-ai cautat ! Ce sa-i faci, daca ai fost in locul si la momentul nepotrivit ! Vrei acum sa faca Vela ordine ? Cat esti de naiv !Chiar ai incredere in capacitatea lui Vela de a face….ceva, orice ?

     • Doar un ultras psd putea pune o astfel de intrebare…
      Protestam fata de jmecheriile puscariasului dracnea de a schimba legile justitiei ca sa scape de puscarie.
      Protestam fata de oug 13. Pt faptul ca filmarile video nu mai reprezinta o proba in instanta.
      Protestam impotriva grupului infractional organizat care fura in continuare tara.
      Tu prin ce nor erai atunci cu capul? Prin acelasi nor pesedist in care ezti si acum.

      Si ma rog, de cand trebuie sa bati oameni, femei si copii daca ies sa protesteze? Protestul este un drept democratic. Cel pasnic. Infiltratii din MAI au provocat scandalul.
      Sa stii ca protestam chiar si pt tine. Pt ca daca iti dau in cap pe strada, filmarea video de la vreo camera video de la vreo banca care a inregistrat faza, nu va fi luata ca proba.
      Tu erai la momentul nepotrivit in locul nepotrivit atunci, pt ca nu trebuia sa stai in casa in timp ce se incerca sa ti se fure democratia de sub picioare.
      Daca consideri ca am primit ce am cautat, esti si ingramadit si usor nesimtit. Zic usor, pt ca au trecut 2 ani. Atunci iti ziceam altceva, cu piciorul ars.

 2. Daca ai avea si tu o gaura in picior si tinand cont de la ce sau cine, sau daca ar fi copilul tau in locul meu, nu ti-ar mai arde de caterinci…
  Bine ca pot sa alerg la fel ca inainte.

  • Norocosule ! Mi te imaginez ca precum Forrest Gump pusti, atunci cand o ia la goana si i se rup toate fieroteniile de la picioare ! Run Forrest, run !

Adaugă comentariu