Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Este declarația optimistă a senatorului Marcel Vela, care invită la unitate națională, după decizia ca ALDE să fuzioneze prin absorbție cu PNL!

„Aștept cu optimism politic și dorință națională sinceră, pentru binele României și al națiunii noastre aflată la răscruce de vânturi, ca și alte partide de dreapta să urmeze exemplul ALDE, a subliniat senatorul liberal. În momentele istorice de crize succesive sau simultane, fie că vorbim de cele economice, financiare, sociale, sanitare sau militare, interesul național este primordial în fața interesului politic. Fie că vorbim de doctrine sau partide, de fuziuni sau alianțe cu dreapta, ori parteneriate cu stânga, în clipe grele uniunea națională este cea mai importantă. Doar împreună vom reuși! Uniți să apărăm România!“

Precizăm că la începutul acestei luni, Biroul Politic Național al PNL a decis cu unanimitate de voturi realizarea unei fuziuni prin absorbție cu ALDE. „Pentru că eu am susținut acest lucru încă de anul trecut, pentru că am o relație corectă și de respect cu colegii liberali din ALDE, am avut onoarea să fiu ales să fac parte din Echipa de negociere a condițiilor de unificare cu acest partid liberal important, cu lideri autentici și patrioți. Partidul Național Liberal, cel mai vechi partid din Uniunea Europeană, curajos și responsabil în cele mai grele momente ale începutului României, cât și mai apoi, ctitor al creșterii ei, în perioadele moderne și contemporane, este singura voce de dreapta care poate coagula energiile creative ale națiunii române!“, a conchis senatorul Vela.  

JCS-T.K.

Adaugă comentariu