Vedete pe plaiuri cărăşene, preţuind natura şi ospitalitatea - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Zilele libere de care s-au bucurat românii de Paşti au fost un prilej pentru Aurelian Temişan şi Monica Davidescu să petrească împreună cu fiica lor un sejur la Băile Herculane!

Mai presus de impresiile celor două vedete, este imposibil să nu constaţi bunul simţ cu care au depăşit şi neajunsurile minivacanţei de Paşti. Fiindcă despre asta e vorba în primul rând, despre faptul că s-au bucurat de ceea ce le-a oferit natura, fără să facă atâta caz de starea proastă a drumurilor sau să arunce, asemenea atâtor altor vedete, cu tot felul de invective de genul „ce-a fost şi ce-a ajuns!“ staţiunea Băile Herculane.

Sunt atâţia care nu pierd ocazia, în zonă fiind, să facă acest lucru pe reţelele de socializare. Din contră, departe de betoanele capitalei, cele două vedete au postat instantanee din timpul sejurului, îndemnându-i şi pe comentatori să-şi exprime bucuria de a fi împreună cu cei dragi în natură prin fotografii similare.

Juratul emisiunii „Te cunosc de undeva!“ de la Antena 1, Aurelian Temişan, a descris starea indusă de această ieşire: „Natura. Viață din viața noastră. Tot ce putem face e să îi cerem iertare pentru că nu o prețuim atât cât trebuie și să îi mulțumim pentru că încă ne suportă în toată ignoranța noastră“.

Vedetele au fost cazate la unul din hotelurile din staţiune, dotat cu spa şi piscină interioară, aici fiica lor Dora, în vârstă de 10 ani părând, în fotografii, în al nouălea cer. Îmbrăcaţi toţi trei în frumoase ii româneşti, au luat-o hai-hui prin natură, vizitând cascada Bigăr şi împrejurimile.

Actriţa Monica Davidescu nu a ratat ocazia să promoveze zona: „Cascada Bigăr, una din cele mai frumoase căderi de apă din lume. Am băut apă direct de la locul de unde iese, de sub stânca izvorul Bigăr. Avem zone minunate în ţara noastră. Nu toate drumurile sunt perfecte şi, poate, întâlneşti multe sate sărace şi case părăsite, dar când ajungi în zone cu oameni gospodari şi iubitori de ţară, ospitalitatea e la ea acasă. Mâncare bună, condiţii de cazare minunate la Herculane, aer curat, apă caldă în piscină….o vacanţă scurtă şi plăcută“.

JCS-Alexandra Gorghiu