Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Orice membru USR sau PLUS a putut să-și depună candidatura, să se prezinte în fața colegilor și să primească încrederea prin vot!

Alianța USR PLUS este singura construcție politică care își alege candidații printr-o competiție internă, susţin reprezentanţii Alianţei. În urma votului desfășurat au fost aleși pentru Camera Deputaților: Andrei Plujar, Miroslav Tașcu-Stavre, Teodora Sinculeț, Cristian Coadă, Sabin Răciu. Pentru Senat au fost aleşi Luminița Dolângă şi Sabin Răciu.

„Urmează un scrutin de alegeri extrem de important şi anume alegerile parlamentare din 6 decembrie. La alegerile locale am reușit să trimitem în Consiliile Locale din județ, 23 de consilieri locali, oameni noi, onești si profesioniști orientați pe nevoile cetățenilor“, spun cei de la USR PLUS.

Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin, este cel care deschide lista candidaților pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților. Miroslav Tașcu-Stavre este cadru didactic universitar și activist civic. A fost candidatul USR Caraș-Severin în 2016 la alegerile parlamentare și candidat al Alianței USR PLUS la alegerile europarlamentare din 2019. Teodora Sinculeț este de profesie biolog și activist de mediu, cu o bogată activitate în domeniu. Cristian Coadă este proaspăt consilier local ales în Ciclova Română și profesor în Oravița.

Luminița Dolângă este cadru didactic, deschide lista candidaților pentru alegerile parlamentare la Senat şi provine din familia cunoscutului etnolog cărășean Nicolae Dolângă. Răciu Sabin este arhitect având o bogată experiență profesională. În prezent este vicepreședinte al Filialei Timiș al Ordinului Arhitecților din România. Sabin este membrul filialei județene PLUS.

JCS-L.A.