Universitatea Resita, pe doua fronturi - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În această săptămână, reşiţencele au meciuri şi la junioare II şi în Divizia A de handbal.

Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa va participa de vineri, 6 aprilie, la ultimul turneu din Campionatul Naţional al junioarelor II, Seria H. Elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu sunt deja calificate în faza semifinală, indiferent de rezultatele înregistrate în turneul programat în aceste zile la Sânnicolau Mare.

Reşiţencele sunt pe primul loc în serie, cu 28 de puncte şi îşi doresc să se califice în turneul semifinal de pe această poziţie. Universitatea Reşiţa va avea de susţinut patru meciuri, după următorul program: vineri, 6 aprilie, cu LPS Banatul Timişoara (ora 17.30); sâmbătă, 7 aprilie, cu CSS Hunedoara (ora 10), cu CSS Drobeta Turnu Severin (ora 16); duminică, 8 aprilie, cu Unirea Sânnicolau Mare (ora 10.30).

Profesorul Cristian Busuioc va miza în turneul de la Sânnicolau Mare pe următoarele jucătoare: Alexandra Popescu, Andra Ioţa, Iasmina Roşian, Rebecca Pecoli, Adriana Voina, Lavinia Grozuţa, Cătălina Dumitrescu, Adina Pîslă, Alina Cristea, Alexandra Dinu, Andreea Câmpean, Claudia Sîngiorzan, Claudia Stanciuc, Lorena Mocodean, Alexandra Lobonţiu.

Universitatea Reşiţa este angrenată, după cum se ştie, şi în campionatul Diviziei A de senioare, unde Universitatea a reuşit două victorii surprinzătoare, în condiţiile în care activează ca formaţie de junioare. Iar ultima zi a turneului de la Sânnicolau Mare se suprapune cu un meci de Divizia A, pe care Universitatea Reşiţa trebuie să îl susţină în deplasare cu Universitatea Timişoara. Cum oficialii echipei timişorene nu au acceptat devansarea meciului, acesta va avea loc duminică, 8 aprilie, de la ora 9.30, la Timişoara.

Iar de la ora 10.30, la Sânnicolau Mare este programat meciul dintre Universitatea Reşiţa şi echipa locală Unirea, la junioare II. Situaţie în care profesorul Cristian Busuioc va fi nevoit să rupă practic lotul în două, pentru a avea o reprezentare cât mai bună în meciul de Divizia A cu Universitatea Timişoara. Pe lângă junioarele II prezente la Sânnicolau Mare, mai sunt încă patru junioare I, care joacă doar în Divizia A: Codruţa Buda, Gianina Iung, Beatrice Kovari, Mădălina Dragoş.