Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Am primit la redacţie un mesaj care circulă în aceste zile pe Facebook, să dăm un mic impuls voturilor pentru a o sprijini pe Eveline Rus într-o competiţie de artă plastică. Într-adevăr, nu costă nimic, însă fiind o luptă strânsă pentru primele trei locuri, fiecare vot contează!

Eveline se recomandă ca fiind o pictoriţă reşiţeancă, mutată într-o localitate rurală din apropiere, care reprezintă România la o competiţie de artă organizată de Institutul de Artă și Inovație Berlin, tema fiind ecologia. Lucrarea e extrem de inspirată şi poate fi votată până în data de 15 mai 2021. Până în prezent, Eveline a adunat 977 de voturi şi se luptă pentru locul 1 cu alţi doi artişti plastici.

„Am trecut de prima fază a concursului, precizează Eveline, și acum sunt la faza «voturi publice». Deși nu îmi place să cer ajutor, am nevoie de sprijinul vostru, printr-un simplu vot. Fiecare contează, competiţia este foarte strânsă. Va rog să aruncați o privire și, dacă vă place, să îmi acordați un vot. Vă mulțumesc anticipat tuturor. Acum sunt printre primii trei concurenți, este bătălie acerbă, suntem toți trei foarte aproape ca număr de voturi, ceilalți doi concurenți adună și ei multe voturi, este totul pe muchie de cuțit“.

De ce să nu o susţinem pe Eveline, când dăm atâtea like-uri, zilnic, uneori fără să ne uităm chiar pe „ce ne place“. Încă mai e timp să-i votăm tabloul „Legacy“ în competiţia „The Social Art Award“ AICI.

JCS-Alexandra Gorghiu