Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sportivii de la secția de kickbox a CSM Reșița s-au prezentat excelent la „Kingautocup” și s-au remarcat prin medaliile obținute! Concursul a avut loc în județul Argeș, în localitatea Săticu de Sus, fiind împărțit în două structuri, interclub și gala semipro!

Sportivii reșițeni care au participat în interclub au fost: Chisăliță Raul, în vârstă de 10 ani, la categoria-40kg, a obținut locul 1; Diaconiță Grațian, în vârstă de 11 ani, la categoria -55kg, a obținut locul 2; Costea Maria, în vârstă de 13 ani, la categoria -45kg, a obținut locul 1; Doroftei Denisa, în vârstă de 13 ani, la categoria -60kg, a obținut locul 1.

Sportivii care s-au bătut în gala semipro au fost: Simescu Andrei, în vârstă de 10 ani, la categoria -35kg, a câștigat cupa și a obținut locul 1; Costea Ionuț, în vârstă de 13 ani, la categoria 63,5 kg, a câștigat cupa și a obținut locul 1; Doroftei David, în vârstă de 10 ani, la categoria 40 de kg, a pierdut la puncte și a obținut locul 2; Doroftei Denisa, în vârstă de 13 ani, la categoria -60 de kg, a întâlnit o sportivă la aceeași categorie, dar cu 3 ani mai mare.

„Am acceptat meciul pentru a dobândi experiență pentru următoarele competiții semipro și Denisa a obținut locul 2. Mulțumim organizatorului pentru invitație și pentru buna organizare. Competiția s-a desfășurat pe parcursul a două zile, fiind foarte mulți sportivi înscriși”, a spus la finalul turneului antrenorul Gheorghe Cîrlea.

JCS-Ștefan Moraru