Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Caz șocant la Caransebeș! Un localnic stabilit de mai bine de 10 ani în Portugalia și-a omorât soția și a adus-o acasa pe bancheta din spate, fără a fi deranjat de vameși.

Totul s-a întâmplat începând de duminică, când între Ivan Șoma (54 de ani) și soția acestuia, Dana (44 de ani), a izbucnit o ceartă. Din primele cercetări rezultă că bărbatul și-a lovit soția cu un cuțit în spate, însă a considerat că rana nu este atât de gravă și nu a chemat medicii. Din păcate, în urma loviturii de cuțit, plămânul femeii a fost perforat, ceea ce avea să-i fie fatal, aceasta murind în câteva ore. Șoma a luat apoi cadavrul soției, l-a urcat pe bancheta din spate a unui Peugeot 205 și a parcurs 5.000 de kilometri din Portugalia până la locuința soacrei din zona Triaj a municipiului Caransebeș.

soacra

„Nu am știut, m-a sunat de pe drum să-mi spună că o aduce acasă, că e în mașină și când ajunge acasă îmi va spune, dar nici acasă nu mi-a spus vezi că am omorât-o. Eu m-am gândit că s-a întâmplat ceva rău, la fel și fiul meu, fratele Danei. Ieri la ora 11 când au ajuns la Caransebeș, ginerele meu a venit, m-a luat în brațe, a început să plângă și a zis doar că a găsit-o moartă. Eu vorbeam în fiecare săptămână cu fiica mea la telefon, era veselă, dar el era foarte gelos și când bea devenea foarte violent. Dana a vrut să divorțeze odată dar și-a retras acțiunea. Ultima oară am văzut-o acum 6 ani”, ne-a spus mama îndurerată.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, potrivi cărora, foarte probabil, Șoma a profitat de schimbul de tură de la vama română și le-a spus vameșilor că soția se odihnește. Expertiza medico-legală a stabilit clar că femeia în vârstă de 44 de ani a fost omorâtă cu un cuțit.

Suspectul a fost dus la Reșița pentru noi audieri și nu este exclus ca acesta să fie reținut pentru omor. Procurorii cărășeni vor lua legătura cu omologii din Portugalia pentru a corobora datele din acest caz.

6 Comments

  1. 3.350 de km dupa yahoo punct map. Ca si la alegeri, mai pune de la tine mai ia de la mine, ca OAMENI SUNTEM SI RACHIA E…CATIFEA.

  2. Incredibil si oribil! Nu-mi vine sa cred ca in anul 2014 cineva mai conduce un Peugeot 205!

    • Cum să nu. Un român căruia îi merge bine în Portugalia. Că aşa scrie peste tot, că le mergea bine. Doar că, se pare, banii îi dădeau pe băutură.

  3. desteptul care a scris articolul sa mai consulte o harta si sa vada ca din portugalia pana in caransebes nu sunt 5000 de km

    • hopaaaa, a aparut si nevasta lu’ popa, la fel de „dotata” la mansarda ca si el…

Adaugă comentariu