Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un tânăr de 27 de ani din Caransebeş riscă să-şi piardă libertatea după ce ar fi comis un furt calificat în Poiana Mărului. Potrivit oamenilor legii, sâmbătă seară, în jurul orei 22.30, administratorul unei pensiuni a sunat la 112 pentru a reclama furtul a 550 de lei şi a 500 de euro dintr-o cameră a spaţiului de cazare, comis de către un necunoscut care a sărit pe geam şi a fugit cu un taximetru.

Informaţiile primite au fost suficiente pentru ca făptaşul să fie prins, oamenii legii instituind un filtru la intersecţia DN 68 cu DJ 683, între Zăvoi şi Măru, o patrulă de poliție fiind trimisă spre Poiana Mărului. Taximetrul cu pricina a fost oprit între Măru şi Măgura, pe scaunul din dreapta-faţă al acestuia fiind identificat tânărul de 27 de ani. Iar la verificarea interiorului autoturismului, sub scaunul acestuia, oamenii legii au găsit toţi banii reclamaţi ca furaţi.

„Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia. Banii sustrași au fost restituiți părții vătămate“, ne asigură Poliţia judeţului.