Ucenicia le-a adus premii - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Stagiile efectuate de tinerii studenţi reşiţeni la diferite firme le-a adus o răsplată în cadrul unei competiţii derulate în municipiu.

Un concurs de tipul post-practică pentru studenţi s-a derulat zilele trecute, la Reşiţa, sub cupola Unviersităţii Eftimie Murgu, în cadrul unei iniţiative derulate în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Timişoara, cu Institutul de Studii şi Proiectări Energetice din Bucureşti şi cu Universitatea din Szeged.

Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Timişoara, ISPE Bucureşti şi Universitatea din Szeged, în data de 11 noiembrie 2014, la UEMR, a organizat Concursul Post-Practică pentru studenţi. Evenimentul a avut ca scop o mai bună valorificare a cunoştinţelor dobândite de studenţi pe parcursul stagiului de practică. La acest concurs au participat studenţii care au efectuat un stagiu de practică prin proiectul PRACTICOR EURO-REGIO în lunile iunie-iulie şi septembrie 2014.

În urma competiţiei, tinerii reşiţeni au obţinut două premii I (Andrei Mihăilescu şi Mircea Podea), răsplătite şi material, cu câte 600 de lei, trei premii II (unul acordat lui Florin Ardelean, altul echipei formate din Jorj Toderesc, Nicolae Balu şi Casian Murariu, iar cel de-al treilea echipei compuse din Ion Adrian Stepan şi Sandu Constantin Chirca), a câte 500 de lei, două premii III (unul acordat lui Andrei-Alexandru Nita, cel de-al doilea echipei formate din Paula Maria Bunea şi Dan Alexandru Leica), valorând tot câte 500 de lei, precum şi două menţiuni (Aristide Maciuca şi Octavian Gheorghe Ciocoi), de câte 200 de lei, după cum ne-a comunicat prof.univ.dr. Gheorghe Popovici, prorector pentru relaţia cu studenţii şi parteneriate din cadrul Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa.