Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În viitor, ar putea fi introduse curse care să facă legătura cu traseele de transport ale Reșiței!

În urma restricțiilor impuse de lucrările executate pe Bd. Republicii, cetățenii se văd nevoiți să meargă pe jos distanțe lungi până pe Bd. Muncii, pe unde circulă acum transportul public local. Motiv pentru care primarul Ioan Popa ia în calcul varianta că ar putea fi introduse microbuze pe circuitul str. Făgărașului – Bd. Muncii.

„Aceste microbuze vor transporta oamenii acolo unde doresc pentru a lua celelalte rute. Voi supune această posibilitate atenției colegilor mei de la TUR, întrucât noi am decis și pe baza solicitărilor venite de la cetățeni”, a declarat primarul.

O asemenea solicitare ne-a fost semnalată de Adrian Dobre, unul dintre cetățenii care circulă în zona Govândariului. Intrarea în vigoare a noii restricții de circulație pe tronsonul Intim-Victoria i-a luat prin surprindere pe unii cetățeni, chiar dacă aceasta a fost anunțată în presă. Unul dintre cei surprinși a fost chiar Adrian Dobre. „Nu toți oamenii au aflat din presă despre noile restricții. În asemenea cazuri, ar fi utile lipirea din timp, în zonele vizate, a unor afișe care să anunțe atât restricțiile, cât și rutele ocolitoare” ne-a spus cititorul nostru. La rândul nostru, transmitem sugestia sa autorităților locale.

JCS-Ionel Ivașcu