Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, în această seară, potrivit căruia o asociere de proiectanți români și italieni a câștigat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate. Este vorba de Asocierea IRIMAT CONS SRL (o firmă din Ploiești, lider de asociere) – STUDIO CORONA SRL CIVIL ENGINEERING – INFRANOVA SOLUTII TEHNICE IN CONSTRUCTII SRL!

„1. Contractul pentru Sectorul Filiași- Drobeta Turnu Severin. Valoare: 19,912 milioane de lei (fără TVA). Termen: 20 de luni de la semnare (din care 18 luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate). 2. Contractul pentru pentru Sectorul Drobeta Turnu Severin – Domașnea. Valoare: 32,850 milioane de lei (fără TVA). Termen: 28 de luni de la semnare (din care 26 de luni sunt alocate Studiului de fezabilitate). 3. Contractul pentru pentru Sectorul Domașnea- Caransebeș. Valoare: 17,908 milioane de lei (făra TVA). Termen: 24 de luni de la semnare (din care 22 de luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate). Semnarea contractelor va fi posibilă în termen de 10 zile dacă nu vor fi depuse contestații.”, a precizat Grindeanu.

Deocamdată, nicio veste pentru cel de-al patrulea tronson, Caransebeș-Lugoj (lungime de aproximativ 50 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 18,79 milioane de lei fără TVA), pentru care au fost depuse 8 oferte care se află încă în evaluare. Să fie și aici tot asocierea câștigătoare în celelalte trei?

JCS-N.C.