Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a reușit să câștige sâmbătă, 4 noiembrie, cu scorul de 3-0, partida cu ACS Viitorul Șimian, din etapa a XI-a a Ligii 3, Seria a VII-a! Formația antrenată de Mircea Manu avea mare nevoie de cele trei puncte, având în vedere rezultatele slabe obținute de echipă în ultima perioadă!

Mario Ivașcu și „dubla” lui Alexandru Avramovici au adus victoria Lupacului, care a acumulat 10 puncte, iar în acest moment se află pe locul 8. Ultimele două poziții sunt ocupate de FCU Craiova 2 (8 puncte) și de CSO Turceni (2 puncte).

„Deși scorul final a arătat 3-0, scor de neprezentare, meciul a fost unul disputat. Am mers la acest joc pe formula 4-4-2 și am început bine partida. A fost o nesincronizare între portarul și fundașul advers, iar Ivașcu a apărut foarte bine și înscris pentru 1-0. Apoi am încercat să ținem de minge, ne-am și retras puțin, timp în care Șimianul a venit peste noi. Dar am reușit să intrăm cu 1-0 la pauză, după o primă repriză bună făcută de noi. În repriza a doua am avut cele două contraatacuri prin care Alexandru Avramovici a reușit să înscrie de două ori, am dus scorul la 3-0 și ne-am adjudecat cele trei puncte. Jocul prestat ne-a dat foarte mare încredere. Am obținut o victorie de moral, având în vedere ultimele înfrângeri înregistrate. Am venit la echipă cu o altă strategie, am făcut o pregătire fizică mai grea, am încercat să încarc jucătorii și cred că acum se vede un pic de lejeritate în evoluția lor. Se vede că încep să-și dea drumul la joc. Urmează meciul de la Turceni și ne-am propus să acumulăm alte trei puncte. Cred că băieții au înțeles ceea ce-mi doresc de la ei, mergem la Turceni să câștigăm și sper ca în continuare să obținem cât mai multe puncte. Avem foarte mare nevoie de puncte!”, a spus antrenorul Mircea Manu.

În etapa a XII-a, Voința va juca pe 11 noiembrie, în deplasare, cu CSO Turceni, ocupanta ultimului loc.

JCS-Ștefan Moraru