Trei cărăşeni, la închisoare pentru conducere fără permis - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Poliţiştii orăviţeni au pus în aplicare, la începutul acestei săptămâni, trei mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Oraviţa, pe numele a trei bărbaţi care au fost anterior condamnaţi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Toţi trei au condus fără permis, unul dintre ei fiind şi sub influenţe bahice…

„Într-unul dintre cazuri, este vorba despre un tânăr de 19 ani din Răcășdia, care în data de 6 iunie 2019, la ora 1.20, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Oravița, fără a deține permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz, iar în urma finalizării urmăririi penale și rechizitoriului întocmit de procuror, tânărul a fost condamnat de instanța de judecată la pedeapsa închisorii de un an. Alt bărbat, de 45 de ani, din Berliște a fost depistat în urmă cu aproximativ doi ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Nicolinț, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Și în acest caz, polițiștii, sub coordonarea procurorului, au continuat urmărirea penală, bărbatul fiind condamnat de instanța de judecată la pedeapsa închisorii de un an și şase luni. Conducând un autoturism pe drumurile publice tot fără a deține permis de conducere, a fost depistat un bărbat de 34 de ani din Lupac, pe care polițiștii l-au oprit în trafic în data de 26 octombrie 2018, la Oravița. Și în acest caz, bărbatul a fost condamnat la pedeapsa închisorii de un an“, informează Poliţia judeţului.

Cei trei bărbați au fost conduși sub escortă până la Penitenciarul din Arad, unde urmează să-şi ispăşească pedepsele stabilite de magistraţi.

JCS-A.M.