Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În urma omologării rezultatelor înregistrate până în luna octombrie a.c., recent a fost reactualizat clasamentul jucătorilor participanți în Campionatul Național de tenis de masă AmaTur 2014, competiție în care sunt angrenați și componenții Clubului Sportiv Memory Reșița.

Dintre aceștia, cea mai bună clasare o are juniorul Deian Sorescu, situat pe locul nouă, cu 337 de puncte, o poziție onorantă, având în vedere că în ediția din acest an a campionatului activează 3578 de jucători! Apoi, Nicușor Franț ocupă locul 27, cu 275 de puncte, Sorin Corbu, plecat între timp la Cugir, locul 244, Nicolae Pîrvu, locul 291, iar Constantin Parfenie este pe locul 398. De remarcat faptul că în clasamentul primilor 200 de jucători se regăsesc și orăvițenii Gabriel Puț (59) și Liviu Creiniceanu (151).

Să sperăm că până la finalul anului în curs, jucătorii de tenis de masă din Caraș-Severin vor mai participa la concursurile naționale programate pe teritoriul întregii țări, și vor avea astfel posibilitatea să-și îmbunătățească pozițiile ocupate în prezent.

Adaugă comentariu