Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Luptătoarea de la CSȘ Reșița, a cucerit o medalie de argint și una de bronz la Campionatul Național de lupte pe plajă, desfășurat în perioada 31 august – 3 septembrie, la categoriile de vârstă U17, U20 și seniori!

„Au participat la această competiție sportivi legitimați la Clubul Sportiv Școlar Reșița și la Clubul Sportiv Municipal Reșița. A fost o competiție foarte importantă și puternică, unde au participat luptători de la toate cluburile din țară, acest concurs fiind totodată și un criteriu de participare pentru Campionatele Mondiale de lupte pe plajă. Acest concurs major se va desfășura săptămâna viitoare, la Constanța. Ca și rezultat foarte bun s-a evidențiat Tania Adam, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Școlar Reșița. Tania a cucerit medalia de bronz, la categoria 70 de kg, la U20, și medalia de argint la seniori. Consider că este un rezultat bun pentru Tania și trebuie să ținem cont că a schimbat categoria de greutate. Anul trecut s-a luptat la categoria de 60 de kg. La seniori a pierdut finala cu campioana mondială de lupte pe plajă. De asemenea, sportiva Ionela Câmpean, de la Clubul Sportiv Municipal Reșița, la categoria 50 de kg, s-a clasat pe locul IV, la juniori și pe locul V la seniori!”, ne-a declarat antrenorul Florin Dință.

În perioada 7-10 septembrie se va desfășura, la Constanța, Campionatul Mondial de lupte pe plajă la nivel de cadeți, juniori și seniori, unde de la Reșița vor participa două sportive: Adam Tania (juniori și seniori) și Ionela Câmpean (juniori, categoria 50 de kg).

JCS-Ștefan Moraru