Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele de la Clubul Sportiv Universitatea Reșița s-au impus la finalul săptămânii trecute cu scorul de 28-22 (14-9) în fața formației CS Handbal Club Harghita! Sportivele pregătite de Cristian Busuioc ocupă în prezent locul 7, cu 14 puncte strânse. Primul loc este ocupat de CSM Târgu Jiu, cu 33 de puncte.

„Tabela de marcaj a arătat o diferență clară de scor, dar trebuie să recunoaștem că n-a fost un joc ușor. Am întâlnit o echipă arțăgoasă, cu o viteză de deplasare bună și în multe situații ne-a pus probleme. Sper ca această victorie să fie una de moral. Practic este primul joc câștigat din acest an calendaristic, este abia a doua etapă din returul campionatului și avem nevoie de puncte. După această victorie sper să reușim să ne adunăm și să facem lucruri bune în continuare. Îmi doresc să obținem rezultate pozitive și în fața unor formații care sunt mai bine cotate decât adversarul de la acest joc. Urmează o mică pauză pentru noi, iar despre lot pot să spun că nu stăm prea bine. Avem două jucătoare accidentate, nu ne-am putut baza la acest joc pe Crina Asaftei și Claudia Șiman și așteptăm investigațiile RMN. Sperăm ca accidentările lor să nu fie grave. Până nu vom avea un rezultat cert, nu ne vom putea baza pe aceste două sportive. De asemenea, Popescu Alexandra a fost indisponibilă la acest joc. Totuși, trebuie să recunoaștem faptul că am întâlnit la acest meci un adversar care, de asemenea, a fost într-o formulă restrânsă”, a declarat prof. Cristian Busuioc.

Universitatea Reşiţa: Maria Popescu, Andra Mureşan, Crina Asaftei, Maia Eremici, Alina Cristea (3), Daiana Giuca (1), Rebeca Vlădăşel (6), Iulia Bledea (5), Irina Ciobanu (3), Ana Diaconescu, Ioana Şiman, Simina Buzzi (6), Laura Dumitrescu (4) și Alexandra Andrei.

Următorul joc al studentelor reșițene va fi duminică, 20 martie, acasă, cu CNOPJ Baia Mare.

JCS-Ștefan Moraru