Staționarul 3 are rețea funcțională de oxigen medicinal - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Suma necesară investiției pentru rețeaua de oxigen a fost suportată de Consiliul Județean, iar pentru amenajarea exterioară și-au oferit sprijinul mai multe firme!

La Staționarul 3 al Spitalului Județean Reșița a fost finalizată punerea în funcțiune a instalației de oxigen medicinal. Dacă rețeaua interioară a fost reabilitată în timpul lucrărilor de renovare, realizate din donații și cu voluntari, partea exterioară a instalației, respectiv stocatorul de oxigen, a fost finalizată la sfârșitul săptămânii trecute, amplasamentul pentru stocator și montarea acestuia necesitând o serie de avize tehnice. Așadar, Stationarul 3 are rețea funcțională de oxigen medicinal și o altă față a interiorului, urmare a renovării despre care JCS și Caon au tot scris.

„Suma necesară investiției pentru rețeaua de oxigen a fost suportată de Consiliul Judetean Caraș-Severin, iar amenajarea exterioară pentru amplasarea stocatorului de către firma Messer s-a făcut prin bunăvoința firmelor TMK Reșița, Electroechipament, ABC System, Calor Grup Reșița, dar și a Primăriei Reșița. Să fie spre folosul celor care au nevoie de sănătate ca de… aer!“, ne-a spus managerul SJU, Alina Stancovici.

JCS-N.C.

Adaugă comentariu