Caraş-Severin, Romania

ANINA – Minerul Anina – Minerul Motru 1-6 (1-4), în Cupa României la fotbal, ediția 2014/2015.

Așteptată cu real interes de localnici, partida dintre Minerul Anina, din Liga a IV-a Caraș-Severin, și Minerul Motru, formație ce evoluează în eșalonul second al fotbalului românesc, le-a oferit celor prezenți în tribune un real spectacol sportiv, cu multe goluri. Încă din start s-a văzut diferența de valoare dintre cele două combatante. În consecință, minerii din Motru și-au învins ortacii la o diferență clară de goluri, scor 6-1, golul gazdelor fiind reușit de Marius Balcan, când tabela indica 3-0, pentru vizitatori.

„Am întâlnit un adversar mult mai puternic, și era greu de crezut că vom putea învinge, ne-a declarat antrenorul Marian Mesinschi. Băieții au făcut tot ce au putut, pentru a învinge. Sincer, nu aveam nici o șansă. Ce apreciem foarte mult este faptul că suporterii au înțeles acest lucru, și ne-au aplaudat când am reușit să înscriem, și la final. Ce să vă mai spun? Terenul a fost foarte bun, arbitrajul corect, iar spectacolul fotbalistic le-a plăcut iubitorilor fotbalului din Anina“.

Profesorul Marian Mesinschi a început partida cu Minerul Motru în următoarea formulă: Curcudel – Picioruș, Balcan, Izvernari, Steiner, Chirașcu, Mihăeș, Bouda, Cârdu, Burloi, Onofraș. Au mai jucat Popa, Talianu, Crăciun. Referitor la programul următor, pe lângă antrenamentele în perspectiva noii ediții a Ligii a IV-a de fotbal, Minerul Anina va mai susține două meciuri amicale, în compania formațiilor C.S. Moldova Nouă și A.S. Nera Bozovici.

Adrian Roman