Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – E părerea lui Adrian Dumbravă, managerul spitalului caransebeșean, dar și membru PSD, despre candidatul pe care social-democrații îl vor arunca în lupta pentru primărie!

Nimeni n-a văzut până acum rezultatele acestui sondaj, dar Adrian Dumbravă crede că liderii PSD Caraș-Severin nu au cum să nu țină cont de Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, care vor un nou mandat pentru Felix Borcean.

„Pentru mine, lucrurile sunt clare. Felix Borcean va fi candidatul PSD. Acest partid mare nu își permite să treacă peste un cuvânt al președintelui și al vicepreședintelui, prin care cei doi au confirmat un candidat, aici, în fața noastră, la Caransebeș, și un primar în funcție, un primar care cu șapte, opt, zece, douăsprezece procente, din ce am văzut eu prin sondaje făcute de mai multe partide, este încă deaspura celorlați, nu poți să-l dai la o parte. Nu există loc de întors în privința aceasta, asta e părerea mea! Când un om de valoarea lui Sorin Grindeanu, din poziția pe care o are, confirmă pe cineva și-l susține, nu ai cum să nu iei în seamă acest lucru! Este argumentul pentru care eu am intrat în PSD!”, a precizat Dumbravă.

Sondajul făcut de PSD Caraș-Severin, în care actualul primar a fost măsurat cu potențiali candidați precum Damian, Isac sau Pasere, este privit de Adrian Dumbravă ca un mod diplomatic al președintelui Silviu Hurduzeu de a păstra un echilibru și a nu provoca prea mari pagube în organizație.

„Eu cred că acest <<bau-bau>> cu sondajul din PSD Caransebeș este artificial ținut pe tapet, tocmai pentru ca acești contracandidați ai lui Felix să mai stea <<calzi>> lângă partid și să nu se rupă lucrurile prea repede. Ar fi avut timp, dacă le-ar fi spus <<Felix Borcean e confirmat de sus până jos>>, să plece în altă parte și să distrugă un pic partidul. Și atunci, președintele, probabil, a evitat cu diplomație acest lucru. Le va spune în ultimul moment și o să accepte că nu sunt și nu vor mai avea unde să se ducă, cărțile s-au făcut și în alte părți.”

Managerul spitalului caransebeșean a mai adăugat că e interesat de orice funcție care ar aduce plus valoare pentru cetățean, „nu e nevoie să am vreo funcție în echipa lui Felix, sunt lângă el, dar l-aș sfătui să vină cu o echipă înnoită, mai solidă, pentru alegeri, fiindcă asta e una din puținele lui slăbiciuni”.

JCS-R.M.