Caraş-Severin, Romania

BERZOVIA – Este isprava unui bărbat de 39 de ani din Berzovia, care conducea un autoturism cu numere franțuzești, când a lovit din spate o motocicletă, rănind o tânără de 16 ani!

Miercuri seară, la ora 22.29, polițiștii bocșeni au fost sesizați că, pe DJ 572, în localitatea Berzovia, s-a produs un accident rutier, o motocicletă fiind lovită din spate de un autoturism care a părăsit locul accidentului până la sosirea polițiștilor. În pofida împrejurărilor, coincidența a făcut ca toți cei implicați să fie din Berzovia.

„Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 17 ani, din Berzovia, conducea un motociclu, pe DJ 572, pe sensul Berzovia-Vermeș, având-o ca pasageră pe o tânără de 16 ani, ar fi fost acroșat din spate de un autoturism înmatriculat în Franța, conducătorul acestuia părăsind locul accidentului. În urma accidentului a rezultat rănirea tinerei de 16 ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au continuat verificările pentru identificarea conducătorului autoturismului implicat și pentru depistarea acestuia, autoturismul fiind găsit în curtea unui imobil din Berzovia, iar conducătorul acestuia în orașul Bocșa. Bărbatul de 39 de ani din Berzovia nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, refuzând totodată recoltarea mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.“, a precizat Poliția județului.

Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, refuzul de la prelevarea mostrelor biologice și conducere fără permis. Iar protagonistul incidentului a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

JCS-A.M.