Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Asta pentru că președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, a semnat autorizația de construire, după ce în ultimele săptămâni s-a reușit „dezmorțirea” proiectului care trena de câteva luni!

Vorbim de proiectul de modernizare a DJ608 Plugova (DN6) – Globurău – Costiș – Borugi – Cornereva – Obița – Rusca Teregova (DN6), cu lucrări în valoare de peste 90 de milioane de lei. Dunca atenționează că cei de la Direcția de Drumuri Județene (DDJ) vor fi cu ochii pe constructor pentru ca lucrarea să fie una de calitate, mai ales că vor beneficia de ea mii de oameni din aceste localități.

DJ 608 va fi reabilitat, deși nu sunt prea încântat de constructorul moștenit cu contract cu tot. Dar să sperăm că schimbarea politicii la DDJ în ceea ce ține de urmărirea calității execuției îl va determina pe acesta fie să facă lucru trainic, fie să o lase baltă și să renunțe. Spor la treabă si grijă mare la lista de cantități…”, a fost mesajul șefului CJ atât pentru executantul lucrării, cât și pentru cei care trebuie să urmărească dacă lucrarea este de calitate.

Și pentru că este mai nonconformist din fire, Romeo Dunca nu a semnat autorizația de construire într-un birou, așa cum s-ar fi așteptat mulți, ci pe portbagajul unei Dacii Logan, la finalul zilei de muncă. Nu mai contează însă locul semnării, ci faptul că de acum lucrările pot demara!

JCS- Nina Curiţa