Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – De luni, 13 mai 2024, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Caraş-Severin va avea un sediu secundar, situat pe strada Nicolae Corneanu nr. 12 din Caransebeș!

„Astfel, cetățenii din municipiu, din orașele Oţelu Roşu, Băile Herculane şi comunele limitrofe nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze până la Reşiţa pentru preschimbarea permisului de conducere sau înmatricularea unui vehicul.“, se precizează într-un comunicat al Cancelariei Prefectului.

La sediul secundar vor fi preluate și soluționate: cererile de emitere a permiselor de conducere cu excepția preschimbării permiselor de conducere străine cu documente similare românești, cererile pentru înmatricularea vehiculelor cu numere provizorii și definitive, precum și cererile pentru radierea vehiculelor. Programul de lucru cu publicul va fi de luni până joi, conform următoarelor intervale orare: 08.30 – 11.30 înmatriculări de vehicule şi radieri; 12.00 – 15.00 preschimbarea permiselor; 15.00 – 16.00 eliberarea documentelor.

„Măsura deschiderii sediului secundar facilitează mobilitatea și accesibilitatea serviciilor în beneficiul locuitorilor judeţului nostru, reprezentând totodată un angajament al Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin de a crea un mediu administrativ mai eficient şi mai prietenos pentru aceştia.“, se mai arată în comunicat.

Se poate ajunge la acest sediu atât din zona centrală (intrarea pe ușa de lângă cofetăria Select), cât și de pe strada Vasile Alecsandri (a doua la dreapta după clădirea de la Taxe și Impozite, lângă cabinetele parlamentare PNL).

JCS-Walter Fleck

Adaugă comentariu