Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Campania este susținută, în județ, de voluntari, de membri și susținători ai Partidului Republican!

Partidul Republican, unul dintre aliații partidului AUR, este implicat și el, în prezent, în strângerea de semnături pentru susținerea candidaților pentru alegerile din 9 iunie. Până acum au fost strânse aproximativ 130.000 de semnături din întreaga țară, din milionul pe care AUR și l-a stabilit ca obiectiv.

„E nevoie de implicarea fiecărui patriot pentru ca România să crească, să se dezvolte și să scape de cei care au trădat-o și au batjocorit-o timp de 34 de ani. Așteptăm fiecare român alături de noi, să semneze listele de susținere. Haideți să facem schimbarea de care România are nevoie împreună! Lupta din 9 iunie este lupta fiecărui român pentru libertate, pentru suveranitate, pentru viitor. Este lupta noastră pe care trebuie să o câștigăm pentru a face România măreață!“, a declarat Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România.

Potrivit acestuia, voluntarii și susținătorii partidului continuă strângerea de semnături „la toate sediile Partidului Republican și ale partidului AUR din toată țara, dar și în fiecare comunitate, în fiecare comună, în fiecare oraș“.

JCS-B.P.