Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Pe lista celor demişi figurează şi Andrei George Plujar, unul dintre cei doi subprefecţi ai judeţului!

Premierul Florin Cîţu i-a destituit, miercuri seară, pe toţi secretarii de stat ai USR PLUS, pentru ca joi, prin hotărâre de Guvern, să fie demişi toţi prefecţii şi subprefecţii alianţei, adică 14, respectiv 28. Prefecţii demişi sunt din Capitală şi din judeţele Argeş, Brăila, Bacău, Tulcea, Vaslui, Harghita, Ialomiţa, Maramureş, Suceava, Timiş, Buzău, Galaţi şi Gorj, iar atribuţiile acestora vor fi preluate de subprefecţi. În Caraş-Severin, afectat de hotărârea de Guvern este subprefectul Andrei George Plujar.

Şeful Guvernului şi-a justificat decizia prin faptul că Alianţa USR PLUS a negociat deja cu alte formaţiuni şi că nu mai prezentau încredere: „În momentul în care ai negociat cu AUR și cu PSD, nu pot să am secretari de stat în ministere, pentru că eu nu știu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD“.

În contextul acestei decizii care îl afectează, subprefectul Plujar a ţinut să transmită un mesaj lipsit de reproş, pentru a le mulţumi colegilor, colaboratorilor şi cetăţenilor.

„Noi mergem mai departe, fiecare la activitățile pe care le-a lăsat acum mai bine de jumătate de an, transmite, printr-o reţea de socializare, Plujar. Mă întorc să lucrez în mediul privat, după ce, jumătate de an, am înțeles resorturile administrației publice din interior. În această perioadă în care am fost subprefect de Caraș-Severin am ajuns într-un mediu cu totul nou pentru mine, administrația publică. Acomodarea nu a fost ușoară. Dar mi-am îndeplinit îndatoririle de subprefect cât de bine am putut, de aceea plec fără remușcări sau regrete. Vă mulțumesc în primul rând vouă, cărășeni care mă susțineți necondiționat, indiferent cât de greu ne-a fost în unele momente, chiar dacă pe unii nu v-am întâlnit încă! Vă transmit că rămân alături de voi în postura de cetățean și reprezentant USR PLUS!“.

Acesta a ţinut să le mulţumească prefectului Cristian Gâfu și subprefectului Atila Bognar, colegilor din Prefectură și colaboratorilor pentru tot sprijinul primit.

„Subliniez că în spatele zidurilor instituțiilor publice se află și profesioniști, oameni dedicați meseriei lor, oameni care zi de zi, guvernare de guvernare (și au fost 25 de cabinete în ultimii 31 de ani), își fac treaba în interesul cetățenilor. Acestor oameni le sunt îndatorat! Mulțumesc mult colegilor mei de la USR PLUS pentru că mi-au oferit suport de atâtea ori. Îi asigur că nu ne lăsăm călcați în picioare de un premier vremelnic și că mergem mai departe, împreună, cu capul sus!“, a încheiat Plujar.

JCS-A.M.